Stor forståelse for byggebranchen og kundetilpasset løsninger

Posted by susanne lund on Feb 6, 2020 1:25:50 PM
susanne lund
Find me on:

Projectspine A/S har ansat Nicklas Ethelberg per 1. februar 2020 til at udfylde rollen som Software Developer for #Spine platformen. 

Nicklas kommer med masser af brancheerfaring, bl.a. fra #Orbicon og #Sigma Estimates, hvor han har været med i udvikling af nye løsninger til #byggeri og #infrastruktur.

Nicklas har stor forståelse for byggebranchen og i særdeleshed for kundetilpasset løsninger. Mange opgaver er udviklet i tæt dialog med kunden, hvor softwaren tilpasses helt ned til mindste detalje.

Nicklas primære rolle i Projectspine bliver udvikler, og i samarbejde med resten af temaet vil hans vigtigste opgaver være udvikling af nye løsninger til branchen og kundetilpasninger.

I Projectspine har vi også stor fokus på eksisterende samarbejder med for eksempel #Autodesk. Nicklas vil skulle understøtte vores partnerløsninger, herunder vores allerede udviklet integration til #Revit samt nye løsninger til #Dynamo og #BIM 360. Vi forventer at sende integrationerne på markedet til foråret, hvilket vil styrke Projectspine’s position på teknologimarkedet udviklet specielt til #arkitekter, #ingeniører, #entreprenører, #bygherrer m.fl.

- Nicklas kan bringe en masse til bordet. Vi står på tærsklen til at release Spine version 4, hvor BIM7AA kan vælges som understøttende typeficering på lige fod med CCS. Nicklas er allerede godt i gang med at udvikle til den release i tæt tilknytning til Product Manager og resten af udviklingsteamet.”  udtaler Susanne Lund, direktør, Projectspine A/S. 


Nicklas vil også deltage i udviklingen af andre initiativer, såsom håndtering af #miljødata i projekterne, der fremover forventes at blive et af branchens store fokusområder. Projectspine kigger dermed også på understøttelse af de 17 Verdensmål.  

Topics: BIM, Digitalisering, software